File written by Adobe Photoshop¨ 5.2

Dansecruise m/Color Magic - Kiel

Bli med på Dansecruise sammen med Turistbussen Ålesund på Color Magic. Opplev god stemning og dans til god musikk fra Contrazt, Fryd & Gammen, Tottis, med fler. Her kan du storkose deg i dansen med både swing og rolige danser
pr.person
14.mars – 16.mars
3 dager
380924152

Berlin - Krakow - Gdansk

Opplevelsesrike dager i Tyskland og Polen! I Tyskland besøker vi Berlin og det idylliske kanalområde Spreewald. I Polen byene Krakow, Czestochova og Gdansk.
pr.person
22.mars – 1.april
11 dager
spania-paaske

Påsketur til Torremolinos m/fly fra Ålesund 2020

Bli med oss på påsketur til Torremolinos med fly fra Ålesund! Vi vil bo på sentralt beliggende hotell i suiter, nærheten til både strand og butikker. ++
pr.person
8.April – 23.April
17 dager
Halvpensjon
albir3

Spania - Albir 2020

Albir er en liten idylisk Spansk turistby på Costa Blanca kysten som ligger mellom Benidorm og Althea. Her kan man nyte en rolig og behagelig atmosfære.
pr.person
18.april – 9.mai
22 dager
Halvpensjon
york-streets-night-xlarge

York - Aidensfield m/fly fra Ålesund

Bli med i Vikingenes fotspor – til Scotland og England! En tur spekket med gode opplevelser. Vi tar fly fra Ålesund til Edinburgh som er Scotlands hovedstad.
pr.person
3.mai – 8.mai
6 dager
Halvpensjon
Rhinen2

Rhinen & Moseldalen

Romantiske Rüdesheim har blitt et ettertraktet feriemål for nordmenn. I det vakre og spesielle eventyrlandskapet langs Rhinen ligger vinranker så langt øyet kan se - Rüdesheim er nemlig fremfor alt byen med de gode tyske hvitviner.
pr.person
2.juni – 9.juni
8 dager
Halvpensjon
normandi

Normandie med Jersey

Navnet på dette vakre kystlandskapet i Nord-Frankrike kommer fra den gangen vikinger, «nordboere» slo seg ned i området. Her gjør vi som Gange-Rolv og invaderer Normandie. Vi skal besøke flere av de mest kjente stedene. Hvis dere husker TV-serien Bergerac,
pr.person
7.juni – 17.juni
11 dager
florogfjere

Flor og Fjære

Slapp av og la deg inspirere i en unik kombinasjon av byene Bergen og Stavanger. Høydepunktet blir besøket til den berømte blomsterøya «Flor og Fjære». En blomsterflora med blomstrende hage med palmer og eksotiske planter. Her kan du nyte freden.
pr.person
5.juli – 10.juli
6 dager
varme-spelamfiet

Stiklestadspelet

Dette blir en tur med mye innhold på kort tid. Den Gyldne Omvei går gjennom vakkert kulturlandskap i Inderøy kommune i Nord-Trøndelag, med mat, kunst- og kulturopplevelser underveis. Spelet om Heilag Olav utvikles fra år til år og er kjent
pr.person
24.juli – 27.juli
4 dager
tyroll

Sommer i Tyrol

Tyrol i Østerrike er et populært reisemål. Østerrike er et fantastisk land å besøke, de maleriske byene mellom alpetoppene er et reisemål mange av oss drømmer om.En ferietur til den lille sjarmerende alpebyen St. Anton med typiske Østerriske hus
pr.person
17.august – 26.august
10 dager
roses3

Spania, Roses

Etter mange positive tilbakemeldinger har vi også i år valgt å kjøre vår populære tur til den solfylte spanske østkysten og den idylliske byen Roses. Beliggenheten og plassen er helt unik. 4 kilometer lang sandstrand med krystallklart badevann.
pr.person
7.September – 23.September
17 dager
Halvpensjon
sveti-stefan-montenegro-jigsaw-puzzle-2000-pieces.54409-1.fs

Kroatia og Montenegro

Kroatia Med sine nydelige strender, krystall- klare vann, vakre natur og behagelige klima har Kroatia seilt opp som en av de mest populære reisemålene for solhungrige nordmenn. Vi får møte et vennlig og gjestfritt folk, i et land som kan
pr.person
28.september – 14.oktober
17 dager
Halvpensjon
60a75a83_z

Spania, Costa del Sol - Torremolinos - høst

Lengst sør i Spania ligger Costa del Sol – Torremolinos med sitt milde klima. Kystlinjen er kjent for de hvite byene, oliventre, flamenco og ikke minst de lange sandstrendene....
pr.person
17.oktober – 30.oktober
14 dager
Halvpensjon
Tivoli er en 170 år gammel fonrøyelsespark som ligger midt i København. Tivoli is the 170-year-old amusement gardens in central Copenhagen.

Julehygge i København

Når julen gjør sitt inntog, drysser det litt ekstra julestøv over København. Bli med oss når vi drar på julemarked i København en vakkert pyntet juleby, julemarkeder med boder som selger brente mandler, håndverk og gode bakevarer…”
pr.person
16.november – 19.november
4 dager
christmas-shopping-at-roros-foto_innovation-norway_thomas-rasmus-skaug_large

Julemarked Røros

I desember arrangeres det Julemarked i hjertet av Bergstaden Røros, og for tiende året på rad arrangeres julemarked på Røros.Sjarmerende handlegater fylles med trivelige markedsboder, julemat og tradisjonsrike aktiviteter.
pr.person
2.Desember – 4.Desember
3 dager
rostcok1

Julemarked Rostock

Bli med på en super tur til Julemarked i Rostock og få en før julstemning som aldri før! Julemarked i byen Rostock har lange tradisjoner og i dag er dette det største og fineste julemarkedet i det Nordlige Tyskland.
pr.person
5.desember – 10.desember
6 dager
charlottenberg

Charlottenberg

Atter en gang går den tradisjonelle juleturen til Charlottenberg med hyggelige opplevelser og handling. Her ligger et av Thon-gruppens kjøpesenter, Charlottenbergs Shoppingcenter. Senteret har godt og vel 50 butikker, matbutikker og vinmonopol.
pr.person
11. desember – 13. desember
3 dager
Savalen_jul2

Juletur til Savalen 2020

Tenk så godt å slippe julestria hjemme – bli derfor med Turistbussen Ålesund til et ferdig vasket og julepyntet «hus» på Savalen fjellhotell & spa. Vi inviterer til populær julefeiring med koselig og tradisjonelt juleprogram.
pr.person
22. Desember – 26. Desember
5 dager
color_fantasy01

NyttårsCruise med Color Magic

Vi inviterer til et uforglemmelig nyttårscruise til Kiel med Color Magic. Du får en stilfull og fantastisk nyttårsfeiring med måltider og underholdning av ypperste klasse. Det er en opplevelse for livet, noe man virkelig bør unne seg.
pr.person
30.Desember – 02.Januar
4 dager