10.Desember – 14.Desember
Dato
5 dager
Lengde

Ta del i den mer enn 350 år gamle julemarkedstradisjonen i Lübeck. Her er det en lun og avslappet atmosfære, og du får en flott opptakt til julefeiringen.

Her finner vi et av Europas mest kjente og tradisjonsrike julemarkeder – et av førjulstidens høydepunkter i hansabyen. Lübeck dronningen blant de gamle hansabyene pyntes fra topp til tå med lys og fakler, handelsmenn i tidsriktige kostymer tilbyr sine produkter her spres duften av gløgg og brente mandler med vinden.  Julemarkedet i Lübeck med alle sine opplevelser: Niedereggers Marsipanhus, Mariakirken, osv.
Bli med oss og opplev julemarked i middelaldermiljø.Lubeck  forvandles til et paradis for alle som elsker julen Med en unik stemning og muligheter for en god julehandel, strømmer folk fra alle kanter for å oppleve et storslått julemarked.
Sjåfør og reiseleder i julestemning gir deg en forsmak på tiden som ligger foran. DFDS til København t/r, er også julepyntet.

AVREISE / RETUR STED
Ålesund
AVREISE TID
Bussen drar kl. 04:00
RETUR TID
Vi ankommer Ålesund ca kl. 19:30
INKLUDERT
Buss og båt t/r Halvpensjon på båt
Dobbel innvendig lugar på båt hotel m/ frokost
1

Søndag 10/12

Avreise tidlig om morgenen fra Ålesund med påstigninger underveis.
Vi ankommer Oslo om ettermiddagen og sjekker inn ved DFDS. Overnatting i innvendige dobbelt lugarer.
Felles middag med 1 drikke ombord.
2

Mandag 11/12

Frokostbuffet om bord før ankomst København. Derfra Kjører vi til Rødby og tar ferge til Tyskland.
Ankomst Lübeck hvor vi skal bo på i 2 netter på 5-stjerners Radisson blue senator hotel. Hotellet ligger sentralt og nær gamlebyen.Frokostbuffet om bord før ankomst København. Derfra Kjører vi til Rødby og tar ferge til Tyskland.
Ankomst Lübeck hvor vi skal bo på i 2 netter på 5-stjerners Radisson blue senator hotel. Hotellet ligger sentralt og nær gamlebyen.
3

Tirsdag 12/12

Frokost serveres. Dagen til egen disposisjon og vi er klare til å oppleve denne historiske byen.
4

Onsdag 13/12

Etter frokost starter vi på hjemturen. Ferge fra Puttgarden til Rødby og København. Der blir det innsjekk og ombordstigning i DFDS som tar oss med til Oslo. Felles middag med 1 drikke om bord.
5

Torsdag 14/12

Frokost før ankomst Oslo kl. 09:45. Når alle har kommet seg på plass i bussen setter vi kursen for hjemveien. Vi har små stopp underveis og serverer kaffe og kjeks, samt en lengre stopp der man får anledning til å kjøpe seg lunsj

Her kan du laste ned produktbladet for julemarked i Bremen
Last ned produktark

lubeck2