26.November – 1.Desember
Dato
6 dager
Lengde

Å gå på julemarked er en stor tradisjon i Tyskland, Opplev julestemningen i Berlin. Fra salgsboder og sjarmerende små trehus med livlig musikk skjenkes og selges varm Glüwein, duft av stekte pølser, brente mandler, fristende julebakst, pepperkaker og andre godsaker.
Vi bor midt på Alexanderplatz, på firestjernershotellet Hotel Park Inn.
Reisen til/fra Tyskland vil for begge turene skje med Color Line hvor vi skal nyte skipets store julebord og frokostbuffet som er inkludert t/r.
Julen i Berlin er en herlig opplevelse, ta en pause fra julestria!

AVREISE / RETUR STED
Ålesund
AVREISE TID
—-
RETUR TID
—-
INKLUDERT
Buss og båt t/r Halvpensjon
Dobbel innvendig lugar på båt Utflukter m/guide
Overnatting i dobbeltrom Reiseleder
1

Søndag 26/11

Avreise fra Ålesund.  Etter ankomst til ferjeterminalen får alle utdelt sine ombordstigningskort. Kl. 14.00 avreise med en av Colot Lines cruiseferje – mot Kiel. Under overfarten er overnatting i valgt lugarkategori samt skipets koldtbord inkludert
2

Mandag 27/11

Frokost om bord, før ankomst Kiel kl. 10:00. Fra Kiel kjører vi sørover i Tyskland og litt øst for Hamburg dreier vi  østover mot Berlin. Vi vil ankomme på tidlig ettermiddag.
Her blir det overnatting i 2 netter på Park Inn hotell som ligger meget sentralt på Alexanderplatz, hvor det største julemarkedet i Berlin er. Gåavstand til flere julemarkeder.
Middag på hotellet om kvelden.
3

Tirsdag 28/11


Dagen starter med frokost før vi sammen med en svensk talende lokalguide legger ut på en sightseeingtur i denne spennende byen. I løpet av turen får vi se kjente severdigheter  og det flotte julemarkedet. Resten av dagen er tid til egen disposisjon hvor det er gode muligheter for handling i byens mange forretninger og håndverksbedrifter. Under julemarkedet er det mange boder på torvet hvor de sleger mindre gaveartikler, håndarbeid, julepynt. Felles middg på hotellet om kveldene.
4

Onsdag 29/11

Etter frokost tar vi farvel med Berlin, og setter kursen mot Kiel. Der skal vi overnatte på Conti Hansa
Kiel har et koselig julemarked og massevis av butikker. Dere vil få bra med tid på egenhånd til å vandre rund og kjenne duften av alt som har med jul å gjøre. Tid til avslapping, nyte kaffe og kake på et av de tyske konditoriene eller bare gå å rusle rundt og nyte denne dagen. Middag på hotellet om kvelden kl. 19:00.

Holstenstrasse og Alter Markt lokker med glad julestemning. Julemarkedet har trekkplaster som konserter og en kjempe stor skøytebane på 750 m2 midt i byen og ikke minst pariserhjulet på Rådhusplassen, som byr på en fantastisk panorama over byen og havnen ut mot Kieler Fjord.

5

Torsdag 30/11

Frokost på hotellet og avreise kl. 12:30 til Color Line terminalen. De som ønsker å gå ned til båten kan levere bagasjen sin i bussen kl. 09:45, og møte opp i terminalen kl. 12:45. Innsjekk og ombordstigning vil være fra ca kl. 13.15. Vi seiler ut fra Kiel med Color Magic kl.14.00. Vi samles til middag kl.17:30 i Grand Buffet, dekk 6. Igjen står Color Line sitt flotte julebord på menyen.
6

Fredag 01/12

Under innseilingen til Oslo nyter vi en deilig frokost, før ankomst Oslo kl. 10:00.  Vel i land tar vi nok engang plass i bussen og returnerer til Ålesund og våre hjemsteder. Vi har små stopp underveis med en lengre stopp på Dombås, slik at man får mulighet til å kjøpe seg middag. Beregnet ankomst Ålesund er ca kl. 19.30.

Her kan du laste ned produktbladet for Julemarked i Berlin
Last ned produktark

Brandenburger Tor im Advent