12.Mars – 26.Mars
Dato
15.dager
Lengde

Lengst sør i Spania ligger Costa del Sol – Torremolinos med sitt milde klima. Kystlinjen er kjent for de hvite byene, oliventre, flamenco og ikke minst de lange sandstrendene. Torremolinos har fått sin renessanse som feriemål og legger stor vekt på at folk skal trives – det perfekte feriemål hele året!
Bytt ut høstdagene hjemme med behagelig, stabilt klima og mange opplevelser. Her er alt lagt godt til rette, blant annet med heis fra strandområdet og opp til gamlebyen.

Vi skal bo på Hotel Sol Principe, et 4-stjerners hotell som ligger rett ved Playamar-stranden. Hotellet tilbyr utendørsbassenger i lagunestil, tropiske hageområder og et oppvarmet innendørsbasseng.

AVREISE / RETUR STED
Ålesund
AVREISE TID
RETUR TID
INKLUDERT
Buss og fly t/r frokost og middag m/vin
Overnatting i dobbeltrom Reiseleder

1

mandag 12/03

Avreise fra Ålesund mandag ettermiddag med buss til Oslo
2

Tirsdag 13/03

Avreise med fly (SAS) fra Oslo kl. 06:00 med ankomst Malaga kl. 10:00. Bussavgang fra flyplassen til hotellet i Torremolinos. Innsjekk – bli kjent – felles middag om kvelden.
2-15

Tirsdag 13/03 - Tirsdag 26/03

Opphold i Torremolinos med frokost og middag med vin og vann hver dag.
15

Lørdag 26/03

Frokost på hotellet før avreise til flyplassen kl. 08.00. Flyavgang kl. 11:00 ankomst Oslo kl. 15:00. Etter ankomst setter vi oss i bussen som frakter oss tilbake til Ålesund.

Her kan du laste ned produktbladet for Spania, Costa del Sol – Torremolinos
Last ned produktark

HAGPCIPE1018