8.april – 16.april
Dato
9 dager
Lengde

Det er ikke foruten grunn Holland har gjort seg verdensberømt for sine frodige og fargerike blomsterhager. Samtidig som at vinteren fremdeles gjør sine siste krampetrekninger hjemme i Norge, har våren for fullt gjort sitt inntog i Holland, hvor det utspiller seg en spektakulær og fargesprakende blomstringsperiode. Denne blomstringen blir en av mange annerledes og spennende attraksjoner du kan få oppleve på en 8-dagers blomstringstur til Holland. Intet land i verden er i den grad skapt av menneskehender som Holland. Gjennom mange hundre år har hollenderne laget diker og kanaler, broer og festlige hus, omdannet forblåst sandet kystlandskap til frodige jordbruksmarker. Blomsterparken Keukenhof byr på et vell av blomster i en fantastisk fargeprakt.
«Tulipaner fra Amsterdam», den velkjente sangen, nå har du/dere en fantastisk mulighet til å gjøre drømmen om til virkelighet! Tulipan blomstringen kommer hvert år til samme tid, fra mars til midten av mai, like sikkert som årstidene. Vi får oppleve heldekkende tepper av tulipaner og hyasinter, så langt øyet kan se.

Bli med på en opplevelsesrik tur preget av blomsterpryd og kulturattraksjoner i en av Europas mest spennende byer

 

AVREISE / RETUR STED
Ålesund
AVREISE TID
Bussen drar tidlig onsdag morning (8.april)
RETUR TID
Vi ankommer Ålesund ca kl. 20:00
INKLUDERT
Buss t/r Halvpensjon
Overnatting i dobbeltrom Reiseleder
Utflukter m/guide Besøk på ostefarm KeuKenhof
Besøk på Panorama Mesdag Kanaltur I Amsterdam
Besøk på porselensfabrikk Besøk på Botanika i Bremen
Dobbel innvendig lugar
1

Onsdg 08/04 - Ålesund – København


Avreise fra Ålesund sentrum tidlig morgen. Vi har små stopp underveis der vi får anledning til å kjøpe lunsj. Vi ankommer Oslo, Vippeangen DFDS terminalen ca. kl.14.30. Ombordstigning
kl. 15.00. Båtavgang fra Oslo med DFDS, Pearl Seaways til København 16.30. Ombord får vi tid til å utforske skipet eller slappe av i hyggelige omgivelser før vi møtes til buffet i 7Seas kl. 17:15.
2

Torsdag 09/04 København - Groningen

Frokost ombord før ankomst København kl. 09:45. Når alle har kommet seg i bussen går ferden til Gronningen. Der skal vi bo på hotell Mercur Martiniplaza. Etter innsjekk har vi har felles middag på hotellet.
3

Fredag 10/4 - Den Haag


Etter frokost setter vi kursen for Den Haag Crowne Plaza hotell som blir basen under oppholdet. På veien skal vi besøke «ostefarm» og tresko fabrikken Alida Hove med omvisning. Etter innsjekk har vi felles middag på hoellet.
4

Lørdag 11/04 - I Den Haag

Etter frokost skal vi ha utflukt til Keukenhof, verdenskjent som en fantastiske blomsterpark. Her får man oppleve våren i all sin prakt med enorme mengder ulike arter fra botanikkens verden. Vakkert satt sammen med trær, dammer og fontener. Nå på våren er det spesielt tulipanene som lokker alle turister med sin fantastiske prakt. Blomster så langt øye kan se er hva du møter når man besøker den «vakreste» hagen i verden. På ettermiddagen skal vi besøke rundmaleriet Panorama Mesdag.
5

Søndag 12/4 - Sightseeing i Amsterdam

Etter frokost legger vi ut på sightseeing sammen med lokalguide i Amsterdam med påfølgende kanaltur.
Vi får også tid på egenhånd i Amsterdam før vi returnerer tilbake til hotellet der vi har felles middag om kvelden.
6

Mandag 13/04 - Holland - Bremen

Etter frokost tar vi farvel med Den Haag. På vei hjem blir det en ”mellomlanding” med overnatting i Bremen i 2 dager hvor vi skal bo på Radissn Blu Hotel. Etter innsjekk spiser vi middag sammen på hotellet.
7

Tirsdag 14/04 - I Bremen


Etter en god frokost blir det utflukt til Botanika, en perle for botaniske entusiatere. Her blomstrer verdens nest største Rhododendro samling. La deg bli ført bort av fargerike blomster, observere eksotiske dyr og oppdag det grønne planteriket. Om kvelden har vi felles middag på hotellet.
8

Onsdag 15/04 - Bremen - Kiel

Etter en god frokost starter vi kjøreturen fra Bremen til Kiel. Der tar vi Color Fantasy til oslo, som har avgang kl. 14:00. Vi har felles middag i Grand buffet på dekk 6, kl. 17:00.
9

Torsdag 16/04 - Oslo - Ålesund

Frokost om bord før ankomst Olsok l. 10:00.
Når alle har kommet i bussen tar vi fatt på turens siste etappe. Vi kjører nordover hvor turens sistemiddag inntas på Dombås for de som ønsker.
Ankomst Ålesund ca. kl. 20.00

Her kan du laste ned produktbladet for Blomstertur Holland
Last ned produktark

Keukenhof garden-holland3
Audemars+Piguet+Floral+Clock+Gardens+by+the+Bay+Singapore+7
floralies_of_gent