5.juli – 11.juli
Dato
7 dager
Lengde
Halvpensjon
Inkludert

Gotland har bare en by, Visby og den er virkelig verdt et besøk. Kjent som rosenes og ruinenes by. Omkranset av Nord-Europas best bevarte bymur, har den brosteinbelagte byen en mystisk, romantisk og historisk stemning som lokker turistene til seg år etter år. De koselige gatene er fulle av små butikker som selger alt fra deilige delikatesser til vakkert håndtverk, i tillegg til trendy mote og design. Visby regnes som den best bevarte middelalderbyen i Skandinavia og var på 1100-tallet et viktig sete for Hanseatene.

 

AVREISE / RETUR STED
Ålesund
AVREISE TID
—-
RETUR TID
—-
INKLUDERT
Buss t/r Utflukter
Overnatting i dobbeltrom Halvpensjon
båt t/r  Reiseleder
1

Fredag 5/7

Avreise fra avtalt tid og sted om morgenen. Vi har små stopp underveis hvor vi serverer kaffe og kjeks. Vi kjører via Åndalsnes, Hamar, Kongsvinger og Charlottenberg hvor vi skal overnatte på Charlottenberg hotell. Innsjekk og felles middag.
2

Lørdag 6/7

Frokost på hotellet og avreise til neste stopp. Underveis stopper vi og har en guidet omvisning på Gripsholms slott. Deretter setter vi kursen mot Quality Hoel Park Södetälje hvor vi skal overnatte og ha felles middag
3

Søndag 7/7

Etter en god frokost og en rolig start på dagen skal vi ta ferge fra Nynäshamn til Gotland. Vi ankommer Visby og blir møtt av en skandinavisktalende guide som skal guide oss rundt i Visby, noe med buss og noe til fots. Etter endt sightseeing sjekker vi inn på vårt hotell hvor vi skal overnatte i 3 netter. Vi skal bo på trivelige Scandic Hotel som ligger i gangavstand inntil Visbys velbevarte ringmur fra 1200-tallet og gamlebyen. Felles middag om kvelden
4

Mandag 8/7

Dagen i dag byr på nye eventyr. I dag skal vi på en heldagsutflukt til Nord Gotland inkludert Fårö. I løpet av dagen vil det bli felles lunsj på Fårögården. Besøk på Lummelundagrottan som er Gotland’s mest besøkte severdighet og byr på spennende opplevelser. Lummelundagrotta har et vått og et tørt system, og det er hittil kartlagt 4 km med grotteganger. Felles middag på hotellet om kvelden.
5

Tirsdag 9/7

Etter frokost i dag har vi dagen til egen disposisjon til å nyte av denne eventyrlige byen med sine bratte trapper og smale smug, kafeer, museum etc etc, mulighetene er endeløse. Mulighet for å bli med reiselederen på hva enn hun/han måtte finne på. På kvelden blir det felles middag på hotellet.
6

Onsdag 10/7

Etter god frokost tar vi farvel med Visby for denne gang og tar båten fra Visby tilbake til Nynäshavn hvor vi tar plass i bussen og setter kursen mot Arvika. Vi skal overnatte på Scandic Arvika med felles middag på hotellet om kvelden.
7

Torsdag 11/7

Eter frokost setter vi oss i bussen og returnerer til utgangspunktet. Vi har små stopp underveis og serverer selvfølgelig kaffe og kjeks underveis.

Her kan du laste ned produktbladet for Gotland
Last ned produktark

Gotland3-web