3.juni – 8.juni
Dato
6 dager
Lengde
Halvpensjon
Inkludert

På denne innholdsrike turen får vi se storslagen natur i tillegg til mange opplevelser som står i kø. Overnatting på Ullensvang hotell er en opplevelse i seg selv. I Telemark blir det båttur på innsjøen Nisser med MS Fram som er en veteranbåt fra 1909.  Vi har selvsagt med en tur på Telemarkskanalen.  Inngang og lunsj på Industriarbeidermuseet på Rjukan. Tur på Nærøyfjorden fra Flåm til Gudvangen samt tur med Flåmsbanen som er en av verdens mest spektakulære togreiser. Bli med på et av Norges vakreste eventyr i fantastiske omgivelser.

 

 

AVREISE / RETUR STED
Ålesund
AVREISE TID
—–
RETUR TID
—–
INKLUDERT
Buss t/r Halvpensjon
Overnatting i dobbeltrom Reiseleder
Utflukt m/ guide
1

Mandag 03/06

Avreise fra Ålesund via Stryn – Sogndal til Lofthus.
Over Hardangerfjorden kjører vi den nye broa. Det bli en dag hvor vi kjører gjennom flott natur før vi ankommer det fantastiske hotellet Ullensvang.
Vi spiser felles middag om kvelden kl. 19:30.
2

Tirsdag 04/06

Etter frokost på hotellet tar vi turen mot Telemark.
Vi kjører over Haukelifjellet med mye vakker natur til Vrådal i Telemark. Vi skal bo på hotellet Quality Strand Hotel & Resort i 2 netter.
Felles middag kl. 19:30 på hotellet om kvelden
3

Onsdag 05/06

Etter frokost på hotellet har vi utflukt på Telemarks-kanalen mellom Ulefoss og Lunde. Avreise fra hotellet kl.08:45. Båttur fra Ulefoss kl. 11:00 til Vrangfoss, båtturen tar ca 2 timer. Vi er tilbake på hotellet på ettermiddagen og tid til egen disposisjon.
Felles middag på hotllet kl. 19:30.
4

Torsdag 06/06

I dag tar vi turen til Eidfjord, avreise fra hotellet kl. 08:45. Vi reiser fra Vrådal gjennom Gausta til Rjukan. Vi skal ha omvisning på Industriarbeidermuseet på Rjukan og få høre historien om “Kampen om tungtvannet og helter i Telemark”. Minibuss transfer opp til museet kl. 11:30 og inngang kl. 12.00.
Deretter forsetter vi turen over Hardangervidda forbi Vöringsfossen til Eidfjord hvor vi skal bo på Quality Hotel Vöringsfoss. Felles middag på hotellet om kvelden kl. 19:30.
5

Fredag 07/06

Etter Frokost er det avreise kl. 08:30 til Flåm hvor det blien båttur på Aurlandsfjorden mellom Flåm og Gudvangen. Båtavgang kl. 11:00 med MS Bruvik (Pir nr.5 v/Marina apartement hotell). Deretter en fin togreise med Flåmsbanen avgang kl. 13:35. Vi overnatter på Quality hoel Sogndal med felles middag om kvelden kl. 19:30.
6

Lørdag 08/06

Frokost på hotellet før vi starter på turen hjemover til Ålesund kl. 09:00.
Vi har små stop underveis og ankommer Ålesund ca. kl.19:00

Her kan du laste ned produktbladet for Hardanger – Telemark
Last ned produktark

ms_victoria_ved_sundkilen_bru-3