20.August – 27.August
Dato
8 dager
Lengde
Halvpensjon
Inkludert

Bli med på luksus reise til deilige Danmark.
Vi skal bo på fantastiske herregården Cornwell Kellers Park.
Den gode danske stemningen møter du allerede i det du kommer om bord i Fjord Line fra Bergen til Hirtshals.
Vi skal ha besøk på Elvis Preseleys hjem «Graceland» i Randers. Ut ukt til fantastiske øya Samsø. En hel dag i H.C Andersens fotspor i Odense samt tur til Skagen med sandormen og museumsbesøk.

AVREISE / RETUR STED
Ålesund
AVREISE TID
RETUR TID
INKLUDERT
Buss og båt t/r Halvpensjon
Dobbel innvendig lugar på båt hotel m/ frokost
1

Mandag 20/08 - Ålesund – Bergen

Vi reiser fra Ålesund til Bergen hvor vi skal ha vår første overnatting. Det blir innsjekk på hotell og felles middag om kvelden.
2

Tirsdag 21/08 - Bergen – Hirtshals

Etter frokost på hotellet har vi fortsatt lit tid til å utforske Bergen. Vi går om bord i Fjord Line som skal frakte oss til Hirtshals med avreise kl. 13:30.
Vi har felles middag om bord om kvelden.
3

Onsdag 22/08 - Hirtshals – Börkop

Frokost før ankomst Hirtshals deretter ruller vi sørover. Først setter vi kursen for Randers og Graceland. Der får vi omvisning og hele fortellingen om den gale ideen om å bygge
en kopi av Graceland i Danmark. Etter et par timer med Rockn Roll ruller vi frem til herlige Aarhus for lunsjpause og litt shopping. Sener på ettermiddagen ankommer
vi vårt fantastisk hotell Cornwell Kellers Park i byen Börkop. Innsjekk og felles middag om kvelden.
4

Torsdag 23/08 - Utflukt til Odense

Etter frokost er det H.C Andersen og byen Odense som er dagens tema. Vår lokalguide ta oss med på en rundreise i H.C.Andersens verden, vi besøker hans hjem og museum. Om kvelden samles vi til felles middag på hotellet.
5

Fredag 24/08 - Utflukt til Samsö

Etter frokost tar vi plass i bussen og kjører til havnebyen Hou hvor vi stiger ombord i ferjen som bringer oss over til øya Samsö.
Ved ankomst Samsö blir vi møtt av vår lokalguide som skal ta oss med på en utrolig rundreise på øya. Vi skal blant annet smake lokalt øl på bryggeriet der vi også skal ha felles lunsj som er inkludert.
Det blir også lit tid på egenhånd før vi tar ferje tilbake til Hou og buss til Hotellet.
Felles middag om kvelden.
6

Lørdag 25/08 - Börkop –Hirtshals

Etter frokost tar vi farvel med Börkop og kjører nordover til Hirtshals der sjekker vi inn på Montra Skaga hotel og har felles middag om kvelden.
7

Søndag 26/08 - Utflukt til Skagen før vi tar båten fra Hirtshals til Bergen

Etter frokost på hotellet sjekker vi ut og setter kursen mot Skagen. Der venter traktoren Sandormen på oss. Vi stiger om bord i hengerne og blir kjørt ut på stranden for å oppleve
Skagerak og Kattegat sine bølger som slår sammen. På ettermiddagen besøker vi Skagen Museum hvor vår lokalguide viser oss rundt.
Deretter blir det tid litt tid på egenhånd i Skagen før vi returnerer til Hirtshals og sjekker inn på Fjord Line som tar oss med til Bergen. Vi nyter overfarten og god mat sammen om kvelden.
8

Mandag 27/08 - Bergen – Ålesund

Vi ankommer Bergen kl. 12:30 og da returnerer vi hjemover etter noen innholdsrike dager med mange opplevelser.

Her kan du laste ned produktbladet for Herregårdsferie i Danmark
Last ned produktark

danmark2_2