16.november – 19.november
Dato
4 dager
Lengde

Når julen gjør sitt inntog, drysser det litt ekstra julestøv over København. Bli med oss når vi drar på julemarked i København en vakkert pyntet juleby, julemarkeder med boder som selger brente mandler, håndverk og gode bakevarer…”

Lukten av gløgg, «æbleskiver», og brente mandler pirrer nesen mens julemusikk strømmer fra butikkene. Det mest kjente julemarkedet er kanskje Jul i Tivoli. Tivoli er aldri vakrere enn i jula, når de tenner hundretusenvis av julelys. Byen byr på mange, mange flere… København yrer av koselige julemarked, og det er lite som slår den magiske opplevelsen av å spasere fra julemarked til julemarked og nyte den unike julestemningen fra bodene.

København har noe for alle. Her finner vi en fantastisk blanding av vakker arkitektur, verdensberømt design, vakre haver, frista-den Christiania og verdens eldste monarki. København er en kompakt by elsket av hele Europa. Ved å være omgitt av historiske bygninger, trange gater, fantastisk shopping og hyggelig natteliv blir det «Dejlig å være norsk i Danmark». Under vårt opphold i København er byen julepyntet, og vi koser oss på Strøget, besøker julemarkedet i Tivoli.

Julemarked i København skaper en fantastisk julestemning. Vi reiser til København med DFDS Seaways og får nyte flott julebord under vårt seilas til hovedstaden i Danmark.
Vi bor på sentralt hotell og har to hele dager disponible i København.

AVREISE / RETUR STED
Ålesund
AVREISE TID
—-
RETUR TID
—-
INKLUDERT
Buss t/r Halvpensjon
Overnatting i dobbelt lugar
Overnatting i dobbeltrom Reiseleder
1

Mandag 16/11 Ålesund – Oslo- København

Turen starter fra Ålesund tidlig mandags morgen . På vei nedover har vi små stopp, der vi servere kaffe og kjeks på Åndalsnes. Vi har en lengre stopp, der man får anledning til å kjøpe seg noe å bite i.
Vi ankommer Oslo ca. kl.15:00 og har da ombordstigning i DFDS til København. Båtavgang kl.16:30 og felles middag i 7Seas kl.17:30.
2

Tirsdag 17/11 i København

Frokost serveres fra kl. 07:00 – 09:30 i 7Seas. Etter at båten legger til kai kl.09:45 og alle ha kommet i bussen setter vi kursen for Comfort Hotel Vesterbro hvor vi skal bo. Vi har inngang på Tivoli julemarked hvor man kan få oppleve god julestemning og masse godt å smake på og mye fint å kjøpe – her kommer man garantert i julestemning. Felles middag på hotellet om kvelden.
3

Onsdag 18/11 København - Oslo

Frokost på hotellet og utsjekk. Vi setter bagasjen i bussen og har mange timer til egen disposisjon. Vi kjører fra hotellet kl.14:30 til ferge terminalen og sjekker inn på DFDS ferge som skal frakte oss tilbake til Oslo kl.16:30. Vi har felles middag kl.17:30 i 7Seas.
4

Torsdag 19/11 Oslo - Ålesund

Etter frokost om bord ankommer vi Oslo kl.09:45. Etter at alle har kommet seg i bussen setter vi kursen mot hjemover. Vi stopper på Rudshøgda og serverer kaffe og kjeks. Det blir en lengre sopp på Dombås der man får anledning til å kjøpe seg middag.
Ankomst Ålesund ca. kl.20:00

Her kan du laste ned produktbladet for julehygge i København
Last ned produktark

Tivoli er en 170 år gammel fonrøyelsespark som ligger midt i København. Tivoli is the 170-year-old amusement gardens in central Copenhagen.