11.juni – 18.juni
Dato
8 dager
Lengde
Halvpensjon
Inkludert

Sjarmerende Rhinen og Moseldalen er et flott og variert reisemål, hvor man både kan se og oppleve mye innenfor korte kjøreavstander. I det vakre og spesielle eventyrlandskapet langs Rhinen ligger vinranker så langt øyet kan se. Vi skal bo i Rüdesheim som er en av perlene i området. Det blir båttur på Rhinen, og utflukt til Bernkastel og Cochem i Moseldalen med blant annet slottsbesøk. På vei hjem får vi tid til et besøk i Kølnerdomen.  Vi lover mange opplevelser og hyggelig stemning.

 

AVREISE / RETUR STED
Ålesund
AVREISE TID
RETUR TID
INKLUDERT
Buss og båt t/r halvpensjon
Dobbelt innvendig lugar Utflukt m/ guide
Overnatting i dobbeltrom Reiseleder
1

Tirsdag 11/06

Avreise fra Ålesund natt til tirsdag11.juni. Vi har små stopp underveis samt et lengre stopp på Scandic Ringsaker der man får anledning til å kjøpe seg frokost, kr 125,- pr.person for frokostbufet. Etter ankomst til fergeterminalen i Oslo får alle utdelt sine ombordstigningskort. Ombordstigning er kl 13:15 og båtavgang kl 14:00 med Color Fantasy- mot Kiel. Under overfarten er overnatting i valg lugarkategori samt skipets koldtbord med
1 drikke inkludert.
2

Onsdag 12/06

Frokost fra kl. 07.00 – 09.30. Båten ankommer Kiel kl. 10:00, da blir det bussavgang til Ri.idesheim. Der skal vi bo på Hotel Lindenwirt og etter innsjekk har vi felles middag i restauranten kl. 20.00. Drikke betales av hver enkelt.
3

Torsdag 13/06

Frokost på hotellet, og utflukt til St. Goarshaussen. Vi tar båttur på Rhinen fra Rudesheim og ankommer Loreleyklippen ved lunch tider og tilbringer et par timer her. Fra glitrende Rhinen får vi en fantastisk utsikt til borgene, landsbyene, vinmarkene og landemerker som den berømte Loreleiklippen. Vi spiser felles lunsj før vi tar fatt på bussturen tilbake til hotellet.
4

Fredag 14/06

Frokost på hotellet før utflukt til vakre Moseldalen, Bernkastel og Chochem. Her skal vi blant annet besøke den svensktalende vinbonden Alfred Port på hans gård i Bernkastel Kues. Han vil gi oss en innføring i Moseldalens vinkultur og fortelle om hvordan de fremstiller den populære og velsmakende moselvinen. Her blir det naturligvis muligheter for prøvesmaking. Deretter tar vi en kort stopp i Bernkastel med litt tid på egenhånd.
Så reiser vi til Cochem i Moseldalen hvor vi skal ha felles lunsj på en restaurant. Her kan de som ønsker besøke borgen eller alternativt oppleve Cochem på egenhånd. Deretter vender vi tilbake til Rudesheim. Etter middagen på hotellet har vi muligheten til å oppleve den hyggelige stemningen som preger Rudesheim på kveldstid, med tilhørende lystig musikk og god vin.
5

Lørdag 15/06

Dag 5 holdes «åpen’: og man har god tid til å se og oppleve alt det Rudesheim har å by på.
På kvelden spiser vi middagen på Restaurant Winzenkeller i Rudesheim i stedet for på hotellet.
6

Søndag 16/06

Etter frokost på hotellet i Rudesheim starter hjemreisen. Vi gjør ett stopp på noen timer i Kolen der man blant annet får anledning til å se på Kolnerdomen. Deretter setter vi kursen til Bramsche der vi skal overnatt på Hotel ldingshof. Vi har felles middag i hotellets restaurant kl. 20:00.
7

Mandag 17/06

Avreise fra hotellet kl. 07.30. Vi nærmere oss slutten på turen og skal ha vår siste overnatting. Vi tar Color Magic fra Kiel til Oslo. Båten har avgang kl. 14.00 og vi møtes i spiserestauranten til buffet kl. 17:30 i Grand Buffet, som ligger forut på dekk 6.
8

Tirsdag 18/06

Frokost før ankomst Oslo kl.09:30 og bussavgang til Ålesund.

Her kan du laste ned produktbladet for Rhinen & Moseldalen
Last ned produktark

Rhinen2