24.Juni – 29.Juni
Dato
6 dager
Lengde
Halvpensjon
Inkludert

Bornholm er det stedet i Danmark som har flest solskinnstimer og blir derfor kalt Solskinnsøya. Bornholm er en fascinerende øy med beliggenhet midt i Østersjøen. I et vakkert landskap med krokete gater og godt bevarte bindingsverkshus finner vi en sydlandsk stemning. Her finner man hvite strender, jordbruk, silderøkerier, vindyrking, koselige landsbyer, mystiske rundkirker, deilige kroer med god mat og godt øl. Bornholm er en av Danmarks østligste øyer og kalles også for klippeøya. Tur med mange opplevelser.

AVREISE / RETUR STED
Ålesund
AVREISE TID
RETUR TID
INKLUDERT
Buss t/r Havpensjon ALLE dager
Lokal guide på utflukter
Overnatting i dobbeltrom Reiseleder
1

Søndag 24/06

Avreise fra Ålesund kl. 04:30 til Oslo. Vi har små stopp underveis og serverer kae og kjeks, samt en lengre stopp så alle får kjøpe seg lunsj. I bussen blir det aktiviteter med bingo og rebus. Vi ankommer Oslo ca.15:00 og har ombordstigning med avgang kl. 16:30 med DFDS Pearl Seaways – mot København. Under overfarten er overnatting i valgt lugarkategori samt skipets koldtbord samt 1 drikke inkludert.
2

Mandag 25/06

Frokost om bord, før ankomst København kl. 09.45. Ferden går nå over Öresundbroen og deretter tar vi ferge ifra Ystad-Rönne i Bornholm. Her skal vi bo på Griffen Spa Hotel som blir vår base under turen. Etter innsjekk blir det felles middag.
3

Tirsdag 26/06

Frokost blir servert fra kl. 06:00 til kl. 10:30 i hotellets restaurant. Det vil bli guidet tur fra kl. 09:00 – 17:00, med start fra hotellet og lunsj kl.12:30 på Gudhjem Rogeri. Detaljert program får dere ved avreise
4

Onsdag 27/06

Frokost blir servert fra kl. 06:00 til kl. 10:30 i hotellets restaurant. I dag blir det en ny guidet tur med annet innhold fra kl. 09:00 – 17:00, med start fra hotellet. Det blir lunsj kl.12:30 med 2 smørbrørd inkl. og kaffe på Hotel Balka Strand.
Detaljert program får dere ved avreise
5

Torsdag 28/06

Etter en tidlig frokost setter vi kursen mot København. Vi tar DFDS Crown Seaways, fra København til Oslo kl. 16.30. Under overfarten er overnatting i valgt lugarkategori og skipets koldtbord samt 1 drikke inkludert.
6

Fredag 29/06

Vi spiser frokost under innseilingen til Oslo og har ankomst i Oslo kl.09:45 Deretter settes kursen mot hjemlige trakter. Vi har små stopp underveis samt en lengre stop på Dombås så alle får kjøpe seg middag. Vi servere kjeks og kaffe på første stopp. I bussen blir det aktiviteter med bingo og rebus.

Her kan du laste ned produktbladet forSolskinnsøya, Bornholm
Last ned produktark

Leuchtturm von Svaneke auf Bornholm, Dänemark