17.august – 26.august
Dato
10 dager
Lengde

Tyrol i Østerrike er et populært reisemål. Østerrike er et fantastisk land å besøke, de maleriske byene mellom alpetoppene er et reisemål mange av oss drømmer om.En ferietur til den lille sjarmerende alpebyen St. Anton med typiske Østerriske hus medfører varierte muligheter for avkobling og naturopplevelsene står i kø, de er mange og spektakulære. Her kan du nyte de duftende engene, sitte å nyte stillheten ved en krystallklar alpebekk og du kan bli med på våre flotte utflukter.
Bli med på en innholdsrik tur i fantastiske omgivelser.

 

AVREISE / RETUR STED
Ålesund
AVREISE TID
—–
RETUR TID
—–
INKLUDERT
Buss og båt t/r Halvpensjon
Dobbelt innvendig lugar Utflukt m/ guide
Overnatting i dobbeltrom Reiseleder
1

Mandag 17/7 Ålesund – Oslo (545 km)

Avreise fra Ålesund natt til mandag (søndags kveld 16/7) kl. 24:00 til Oslo. Vi har små stopp underveis, samt en lengre stopp på Mjøstårnet hvor det er anledning til å kjøpe seg frokost. Vi ankommer Oslo ca.11:30 og har ombordstigning i Color Magic med avgang kl. 14:00 til Kiel. Under overfarten er overnatting i valgt lugarkategori samt skipets koldtbord med 1 drikke inkludert. Vi møtes i Grand Buffet dekk 6 kl. 17:00.
2

Tirsdag 18/7 Kiel – Kassel (400 km)

Frokost om bord, før ankomst Kiel kl. 10:00. Når alle har kommet seg i bussen setter vi kursen mot Kassel hvor vi skal overnatte på Wyndham Garden hotell. Etter innsjekk samles vi til felles middag i hotellets restaurant. Drikke betales av hver enkelt.
3

Onsdag 19/7 Kassel – St.Anton (597 km)

Etter en god frokost setter vi kursen for Tyrol og herlige St.Anton. Når vi ankommer St. Anton skal vi nyte livet de neste 5 nettene på Sporthotel St.Anton, spise godt og oppleve Tyrols herlige gjestfrihet.

4

Torsdag 20/7 Utflukt til Innsbruck og Tyroleraften i St. Anton.

I dag Går utflukten til Innsbruck, alpenes hovedstad. Innsbruck, som har fått sitt navn etter alle broene om går over elven Inn, som går rett gjennom byen, som av mange anses som den vakreste alpebyen. Innsbruck er hovedstaden i forbundslandet Tyrol i Østerrike. Innsbruck har arrangert 2 olympiske leker, olympiske vinterleker 1964 og vinter ol i 1976. Innsbruck ligger i Inndalen på nesten 600 meters høyde. I kveld skal vi oppleve Tyroleraften i St. Anton som er en opplevelse vi gjerne anbefaler. Kultur, håndverk og dans presenteres på en uforglemmelig måte, mens vi nyter fantastisk mat og god drikke. Her blir mye joddel, sang og musikk. Her er alle med og underholder, så hold på hatten og heng med!
5

Fredag 21/7 i St. Anton Utflukt til Mainau

Etter frokost blir det tur til Bodensjøen hvor vi finner Mainau, øya som er et eneste stort parkanlegg med sine velpleiede gressmatter, utallige planter, drivhus og med et praktfullt slott midt i det hele. Slottet ble oppført på 1740 tallet, og var Grev Lennart Bernadotte sitt eie fra 1932. Det er resultatet av greven sin omfattende innsats for å tilbakeføre slottet og hagen til sin fordums prakt vi får oppleve under vårt besøk. Om kvelden er det felles middag på hotellet.
6

Lørdag 22/7 Utflukt til Appenzell og Liechtenstein

I dag skal vi ha utflukt til byen Appenzell. I Bykjernen finnes vakre hus og fantasifulle fasademalinger. Vi gjør et besøk på Schäukaserei der dere får omvisning og ostesmaking. Senere på dagen setter vi kursen mot det bittelille landet Liechtenstein som har ca. 34.000 innbyggere. Vi tar en stopp i hovedstaden Vaduz der vi får tid til å se oss om i sentrum. I hjertet av den lille hovedstaden finner vi gågaten hvor man kan slappe av, besøke museer, handle og kose seg. På en høy klippe ovenfor byen ruver det majestetiske middelalderslottet som i dag er fyrstefamiliens residens. Det ligger høyt over Rhindalen, og fyrsten har god utsikt over sine undersåtter. Etter et besøk i Vaduz kjører vi sikksakk veier gjennom de Sveitsiske alpene, på ettermiddagen kjører vi tilbake til Østerrike og St. Anton der vi har felles middag på hotellet.
7

Søndag 23/7

Dagen i dag er til egen disposisjon, nyt den og opplev St. Anton.
8

Mandag 24/7 St.Anton - Hannover (756 km)

Etter frokost tar vi farvel med St. anton og setter kursen mot Hannover.
Her skal vi bo på Wyndham Hannover Atrium Hotel.
9

Tirsdag 25/7 Hannover – Kiel (248 km)

Vi reiser fra hotellet kl. 07.30, så frokost må innta forholdsvis tidlig. Vi nærmere oss slutten på turen og skal ha vår siste overnatting. Vi tar Color Fantasy fra Kiel til Oslo. Båten har avgang kl. 14.00 og vi møtes i spiserestauranten til buffet kl. 17:00 i Buffet Veranda dekk 6.
10

Onsdag 26/7 Oslo – Ålesund

Frokost fra kl. 07.00 til 09.45. Vi ankommer Oslo kl. 10:00. Det blir umiddelbar bussavgang fra Oslo etter at alle har funnet bussen. Vi har små stopp underveis og tar en lengre stopp på Dombås der alle får mulighet til å kjøpe seg middag Ankomst Moa ca. kl.19:00 – 19:30

Her kan du laste ned produktbladet for Sommer i Tyroll
Last ned produktark

tyroll