23.Mars – 1.April
Dato
10 dager
Lengde
Halvpensjon
Inkludert

På Tervis SPA Paradiis er alt tilrettelagt for at du skal glemme stress og mas, kort sagt, en pause fra hverdagen hvor du skal prioritere deg selv.
Et besøk i en Spa er en sensuell nytelse for din kropp og sjel, en fin avveksling fra en stressende hverdag. Pärnu i Estland har en lang tradisjon som spa- og kursted. Vi tilbyr Spa- opphold med 3 SPA behandlinger pr. dag som er inkludert, rehabilitering eller bare for en avslappende ferie. God mat og sosialt samvær! Gågaten Rüütli er vel bevart med mange gamle trehus, trivelige butikker og koselige kaféer.
Byen er passe stor, du vil kjenne byen fort og alt er innen behagelig gangavstand.
Byen ligger ca 2 timer kjøring sør for Tallinn, som vi besøker på hjemturen.
Uansett årstid har Pärnu og  Estland mye å by på, skjem deg bort bli med å nyt oppholdet på Tervis SPA.

AVREISE / RETUR STED
Ålesund
AVREISE TID
—-
RETUR TID
—-
INKLUDERT
Buss t/r 3 Spa behandling pr.dag
Dobbelt innvendig lugar middag og frokost alle dager
Overnatting i dobbeltrom Reiseleder
1

Fredag 25/03

Avreise fra Ålesund sentrum kl. 08.00 til Arvika og Scandic hotell. Vi har små stopp under veis der vi serverer kaffe og kjeks. Vi har en lengre stopp hvor dere får anledning til å kjøpe lunsj. Etter ankomst og innsjekk blir det middag i hotellets restaurant kl. 20:00.
Vi kjører Ålesund – Dombås – Stange – Kongsvinger – Arvika.
2

Lørdag 24/03

Frokost på hotellet og avreise kl. 08:00 til Stockholm og der tar vi Tallink Victoria, over til Tallinn. Båten har avgang kl. 17:45, men vi har ombordstigning kl. 17:00 og felles middag kl. 17:30.
3

Søndag 25/04

Vi spiser frokost før ankomst Tallinn kl. 10:00. Vi reiser til Pärnü og sjekker inn på 4-stjerners Spa Hotell Tervise Paradiis hvor vi skal tilbringe flere dager i rolige omgivelser. Hotellet tilbyr spa-fasiliteter, et badeland samt lyse rom med balkong og gratis Wi-Fi. Hotellet ligger ved havet og i gå avstand fra Pärnü by. Etter innsjekk har vi guidet tur i Pernu hvor vi får høre litt historie om denne flotte turistbyen. Om kvelden har vi felles middag kl.19:30.

Alle rommene på Tervise Paradiis har klassisk innredning i sandfarger, minibar, liten safe samt moderne bad med badekåper og hårføner. Flesteparten av rommene tilbyr utsikt over Pärnu-bukten. Hotellet tilbyr et bredt utvalg av spa-behandlinger, deriblant massasjer og hver morgen kan du nyte en variert frokostbuffé.
På stedet finner du også en skjønnhetssalong, et sportssenter og en bowlinghall. Du kan leie gå staver og sykkel, og har tilgang til en badstue.

4 -6

Mandag 26/03 - 28/03

Under vårt opphold i Pärnu inngår 3 behandlinger daglig, 3 måltider, litt hvile innimellom og kanskje en tur til sentrum for shopping og lignende. Har du/dere noen plager med kroppen kan man rådføre seg med legen før man velger spa-baheandlinger. Hvis ikke er det bare å velge og vrake av hva hotellet har å tilby, manuell massasje, undervannsmassasje, saltgruver, lysterapi, urtebehandlinger med mer.
Dagene blir en fornøyelse, nyt oppholdet! Nå skal vi oppvartes med gode behandlinger for korpp og sjel, spenninger og stress skal bort!
Hver morgen er det tilgang til morgenbadstue og et flott svømmebasseng. Du møter til middag hver dag som “et nytt og bedre menneske”.
For de som ønsker det kan det kjøpes ekstra massasje og mange andre behandlinger til utrolig lav pris, her finnes alt. Hotellet tilbyr spa-bahandlinger som virker lindrende ved leddsykdommer, samtidig som behandlingen bidrar til å lindre allmenn trøtthet og stress.
Ønsker du å benytte deg av fotpleie eller frisør, kan dette anbefales. Det er rimelige priser, men time bør bestilles en av de første dagene.
7

Torsdag 29/03

Dagene går fort og vi må dessverre takke for oss etter masse fine og gode behandlinger så setter vi kursen tilbake til Tallinn. Der blir vi møtt av en lokalguide som tar oss med på en rundtur i ca. 2 timer. Etter dette har vi tid på egenhånd slik at man kan nyte litt av denne flotte byen og dens markeder, kultur og kafebesøk.
Deretter reiser vi ned til havnen hvor tar Tallink Victoria tilbake til Stockholm. Båtavgang med kl. 18:00.
8

Fredag 30/03

Frokost på båten før ankomst Stockholm kl. 10:00. Deretter går turen til Arvika og overnatting på Scandic hotell, inkludert middag om kvelde.
9

Lørdag 01/04

Deretter går turen via Stange – Hamar – Dombås – Ålesund..

Her kan du laste ned produktbladet for Spa i Estland
Last ned produktark

Spa
foot-massage-oil
spa_hotel_estland3