3.April – 1.Mai
Dato
29 dager
Lengde
Halvpensjon
Inkludert

Albir er en liten idylisk Spansk turistby på Costa Blanca kysten som ligger mellom Benidorm og Althea. Her kan man nyte en rolig og behagelig atmosfære. Stedet har et godt utvalg av restauranter og fornøyelser som er lett tilgjengelig, både (med gåstol og rullestol). Det er gangavstand til det meste og langs stranden går det en fin promenade. I Albir kan man slappe av, kose seg med god mat, nyte sol og varme og være med på våre utfukter. Dette er virkelig en tur til å nyte og trives for kropp og skjel.

Albir byr på god mat og lokal vin, Mendoza, og matbutikkene bugner av ferskt kjøtt og fisk, i tillegg til matbutikker med en mengde norske produkter. Albir har et koselig sentrum med banker, postkontor, mange forretninger, barer, restauranter og et norsk bakeri som er nok til å tilfredsstille de aller fleste turister. Man får også kjøpt norske aviser. Prisene er helt greie. Det finnes en Norsk bok Cafe hvor det er norsk litteratur og det arrangeres dans og buffet hver søndag. Albir tilbyr en rekke tjenester som fysioterapi, optiker til en rimelig penge, tannlege og andre helsetjenester.

Du kan gå etter merkede tur-stier i fjellet eller promenaden langs stranden, som strekker seg helt inn til den pittoreske kunst- og fiskerlandsbyen Altea, som er en spesiel spansk «pueblo». Med hvite gamle bygg. Kjent kunstnerlandsby. Metropolen Benidorm ligger bare ligger 5 km unna – fornøyselser og shopping m.m. Er du på utkikk etter et vennlig, trygt og rimelig land, med et deilig klima, flotte strender, velsmakende mat og vin, eventyrlige shoppingmuligheter, variert natur med store kontraster, kultur og sjarme, formet av flere tusen års historie, stor gjestfrihet – ja da kan det vanskelig gjøres bedre enn Spania og Albir på Costa Blanca kysten.

AVREISE / RETUR STED
Ålesund
AVREISE TID
Bussen drar kl. 24:00
RETUR TID
Vi ankommer Ålesund ca kl. 19:30
INKLUDERT
Buss og båt t/r Vin til maten under oppholdet i Albir
Dobbel innvendig lugar på båt Halvpensjon
Overnatting i dobbelt rom Reiseleder
Utflukter der to er inkludert lunsj
1

Tirsdag 03/04

Avreise fra Ålesund sentrum natt til tirsdag 3/4 kl.24:00 (mandags kveld). Derfra kjører bussen inn til Moa. Videre tar vi på passasjerer underveis og korresponderer fra Molde og Kristiansund. Vi tar en lengre stopp på Dovre dag og natt. Deretter setter vi kursen mot Scandic Ringsaker hvor man får anledning til å kjøpe seg frokost. Vi ankommer Oslo ca.kl. 12:00, der det blir ombordstigning i Color Lines cruise skip. Båtavgang
kl. 14:00 og felles middag med 1 drikke inkludert kl. 18:00 i skipets buffe restaurant.
2

Onsdag 04/04

Frokost fra kl. 07.00 – 09.30. Båten ankommer Kiel kl. 10:00, deretter blir det bussavgang til første mål, Alsfeld som er en by i sentrum av Hessen , i Tyskland. Vi skal bo på Zur Schmiede og etter innsjekk har vi felles middag i restauranten kl. 20.00
3

Torsdag 05/04

Vi starter dagen tidlig for å komme fortest mulig av sted, frokost kl. 07.00 og avreise fra hotellet senest kl. 08.00. I dag er det ca. 645 km å kjøre. Vi overnatter Beaune, på Novotel Beaune og etter innsjekk på hotell samles vi til felles middag i hotellets restaurant kl. 20:00.
På stedet finner du også en skjønnhetssalong, et sportssenter og en bowlinghall. Du kan leie gå staver og sykkel, og har tilgang til en badstue.
4

Fredag 06/04

Frokost på hotellet kl. 07:00 og avreise senest kl. 08:00
I dag går turen til Roses og overnatting på Hotel Goya Park i Roses. Etter innsjekk har vi felles middag
kl. 20:00 og kl. 21:00 starter musikken opp til dans.
5

Lørdag 07/04

Frokost på hotellet kl. 07:00 og avreise senest kl. 08:00
I dag er det siste etappe og målet er ALBIR og Albir Playa Hotel hvor vi skal ligge i ro hele 20 dager.
Under opphold i Albir fra dag.5 Lørdag 07/04 til dag 24. Fredag 27/4 vil vi arrangerer noen utflukter som er inkludert i prisen: Som . bl.a. en bli kjent tur i Albir, rutebuss til Benidorm, guidet tur til Guadalest, diverse utfluker med norsktalende guide der en er inkludert lunsj, tur til Villajoyosa og sjokoladefabrikken, besøk på vingård.
Vi vil også tilby utflukter til Benidorm Palace, evt. Mundomar og Altea med Åge Folkestad/Casa Vital m.m som kommer i tillegg til det som er inkludert.
24

Fredag 27/04

Vi begynner på hjemturen og det er godt å komme tidlig i gang så vi kanskje kan få noe ut av dagen. Målet denne dagen er Roses og overnatting på Goya Park med middag og dans.
25

Lørdag 28/04

I dag er det frokost fra kl. 06.30 og vi vil ha avreise kl. 07.30. Vi overnatter Kyriad Dijon Est –Mirande. Innsjekk og felles middag kl. 20.00 på hotellet.
26

Søndag 29/04

Tidlig frokost kl. 06.30 og avreise kl. 07.30 og klar for en ny og lang buss tur. Vi skal overnatte på Hotel Idingshof og møtes til middag etter innsjekk I hotellets restaurant kl. 20:00.
27

Mandag 30/04

Vi reiser fra hotellet kl. 07.30, så frokost må vi også i dag innta forholdsvis tidlig. Kl. 07:00. Vi nærmere oss slutten på turen og skal ha vår siste overnatting. Vi tar Color Magic fra Kiel til Oslo. Båten har avgang kl. 14.00 og vi møtes i spiserestauranten til buffet kl. 17:45 i Buffet Veranda dekk 6.
28

Tirsdag 01/05

Frokost fra kl. 07.00 til 09.30. Vi ankommer Oslo kl. 09:45. Det blir umiddelbar bussavgang fra Oslo tilbake til Ålesund med beregnet ankomst Moa ca. 19:30.

Her kan du laste ned produktbladet for Albir
Last ned produktark

albir-spania-small
albir-spania3-1
albir-spana4-web
albir-spania2-web
albir4_web
Albir Playa