18.april – 9.mai
Dato
22 dager
Lengde
Halvpensjon
Inkludert
    Albir er en liten idylisk Spansk turistby på Costa Blanca kysten som ligger mellom Benidorm og Altea. Her kan man nyte en rolig og behagelig atmosfære. Stedet har et godt utvalg av restauranter og fornøyelser som er lett tilgjengelig, både (med gåstol og rullestol). Det er gangavstand til det meste og langs stranden går det en fin promenade. I Albir kan man slappe av, kose seg med god mat, nyte sol og varme og være med på våre utfukter. Dette er virkelig en tur til å nyte og trives for kropp og skjel.

Albir byr på god mat og lokal vin, Mendoza, og matbutikkene bugner av ferskt kjøtt og fisk, i tillegg til matbutikker med en mengde norske produkter. Albir har et koselig sentrum med banker, postkontor, mange forretninger, barer, restauranter og et norsk bakeri som er nok til å tilfredsstille de aller fleste turister. Man får også kjøpt norske aviser. Prisene er helt greie. Det finnes en Norsk bok Cafe hvor det er norsk litteratur og det arrangeres dans og buffet hver søndag. Albir tilbyr en rekke tjenester som fysioterapi, optiker til en rimelig penge, tannlege og andre helsetjenester.

Du kan gå etter merkede tur-stier i fjellet eller promenaden langs stranden, som strekker seg helt inn til den pittoreske kunst- og fiskerlandsbyen Altea, som er en spesiel spansk «pueblo». Med hvite gamle bygg. Kjent kunstnerlandsby. Metropolen Benidorm ligger bare ligger 5 km unna – fornøyselser og shopping m.m. Er du på utkikk etter et vennlig, trygt og rimelig land, med et deilig klima, flotte strender, velsmakende mat og vin, eventyrlige shoppingmuligheter, variert natur med store kontraster, kultur og sjarme, formet av flere tusen års historie, stor gjestfrihet – ja da kan det vanskelig gjøres bedre enn Spania og Albir på Costa Blanca kysten.

AVREISE / RETUR STED
Ålesund
AVREISE TID
RETUR TID
INKLUDERT
Fly t/r Vin til maten under oppholdet i Albir
Halvpensjon
Overnatting i dobbelt rom Reiseleder
Utflukter der to er inkludert lunsj
1

Lørdag 18/4 - Ålesund - Oslo

Avreise med felles buss til Vigra, Ålesund lufthavn kl. 16.30. Der blir det felles innsjekk med Norwegian som går direkte til Alicante kl. 19:15. Reiseleder med på hele turen.
Det er tillatt å ha med 2 kofferter pr. person a 20 kg.
Ved ankomst Alicante står bussen og tar oss med til Hotell Albir Playa hotel & spa hvor vi skal bo i 21 netter.
2 - 21

Søndag 19/04 - 08/05

vil vi arrangerer flere utflukter, der to er med lunsj.
22

Lørdag

VI tar farvel med Albir og setter kursen tilbake til Norge. Vi har felles avreise fra hotellet kl. 11.00 til Alicante flyplass der vi skal ta Norwegian kl. 14:40 direkte til Ålesund og lander kl. 18.35. Der står Turistbussen Ålesund og venter på oss og tar oss med tilbake til påstigningsstedet.

Her kan du laste ned produktbladet for Albir
Last ned produktark

albir3
albir-spania3-1
albir-spana4-web
albir-spania2-web
albir4_web
Albir Playa