16.april – 14.mai
Dato
29 dager
Lengde
Halvpensjon
Inkludert
  Albir er en liten idylisk Spansk turistby på Costa Blanca kysten som ligger mellom Benidorm og Altea. Her kan man nyte en rolig og behagelig atmosfære. Stedet har et godt utvalg av restauranter og fornøyelser som er lett tilgjengelig, både (med gåstol og rullestol). Det er gangavstand til det meste og langs stranden går det en fin promenade. I Albir kan man slappe av, kose seg med god mat, nyte sol og varme og være med på våre utfukter. Dette er virkelig en tur til å nyte og trives for kropp og skjel.

  Albir byr på god mat og lokal vin, Mendoza, og matbutikkene bugner av ferskt kjøtt og fisk, i tillegg til matbutikker med en mengde norske produkter. Albir har et koselig sentrum med banker, postkontor, mange forretninger, barer, restauranter og et norsk bakeri som er nok til å tilfredsstille de aller fleste turister. Man får også kjøpt norske aviser. Prisene er helt greie. Det finnes en Norsk bok Cafe hvor det er norsk litteratur og det arrangeres dans og buffet hver søndag. Albir tilbyr en rekke tjenester som fysioterapi, optiker til en rimelig penge, tannlege og andre helsetjenester.

  Du kan gå etter merkede tur-stier i fjellet eller promenaden langs stranden, som strekker seg helt inn til den pittoreske kunst- og fiskerlandsbyen Altea, som er en spesiel spansk «pueblo». Med hvite gamle bygg. Kjent kunstnerlandsby. Metropolen Benidorm ligger bare ligger 5 km unna – fornøyselser og shopping m.m. Er du på utkikk etter et vennlig, trygt og rimelig land, med et deilig klima, flotte strender, velsmakende mat og vin, eventyrlige shoppingmuligheter, variert natur med store kontraster, kultur og sjarme, formet av flere tusen års historie, stor gjestfrihet – ja da kan det vanskelig gjøres bedre enn Spania og Albir på Costa Blanca kysten.

  AVREISE / RETUR STED
  Ålesund
  AVREISE TID
  Bussen drar kl. 24:00
  RETUR TID
  Vi ankommer Ålesund ca kl. 19:30
  INKLUDERT
  Buss og båt t/r Vin til maten under oppholdet i Albir
  Dobbel innvendig lugar på båt Halvpensjon
  Overnatting i dobbelt rom Reiseleder
  Utflukter der to er inkludert lunsj
1

Torsdag 16/4 - Ålesund - Oslo

Avreise fra Ålesund natt til mandag (Søndags kveld) til Oslo. Vi har små stopp underveis og serverer kaffe og kjeks, samt en lengre stopp så alle kan kjøpe seg frokost. Vi ankommer Oslo ca.11:30 og har ombordstigning i Color Line cruiseline, med avgang kl. 14:00 til Kiel. Under overfarten er overnatting i valgt lugarkategori samt skipets koldtbord med 1 drikke inkludert.
2

Fredag17/04 - Kiel - Alsfeld

Frokost om bord, før ankomst Kiel kl. 10:00.
3

Lørdag 18/04 - Alsfeld- Beaune

Vi starter dagen med frokost fra kl. 07.00 og avreise fra hotellet senest kl. 08.00. I dag er det ca. 645 km å kjøre. Vi overnatter på hotel Novotel i Beaune og etter innsjekk på hotell samles vi til felles middag i hotellets restaurant kl. 20:00. Drikke betales av hver enkelt.
4

Søndag

Frokost på hotellet kl. 07:00 og avreise senest kl. 08:00. I dag går turen til Roses og overnatting på hotel Goya Park i Roses. Etter innsjekk har vi felles middag kl. 20:00. Drikke betales av hver enkelt. Kl. 21:00 starter musikken opp til dans.
5

Mandag

Frokost på hotellet kl. 07:00 og avreise senest kl. 08:00
I dag er det siste etappe og målet er ALBIR og Albir Playa Hotel hvor vi skal ligge i ro hele 20 dager. Vi har frokost og middag inkludert alle dager under oppholdet. Vin og vann til middagen er inkludert i prisen.
Under opphold i Albir fra dag 5. Mandag20/4 til dag 25. Søndag 10/05 vil vi arrangerer diverse utflukter som er inkludert.
25

Søndag

Vi begynner på hjemturen avreise fra hotellet kl. 08:30. Målet denne dagen er Roses og overnatting på Goya Park hotel med felles middag kl. 20:00. Drikke betales av hver enkelt.
26

Mandag

I dag er det frokost fra kl. 06.30 og vi vil ha avreise kl. 07.30. Vi overnatter Kyriad Dijon Est –Mirande. Innsjekk og felles middag kl. 20.00 på hotellet, drikke betales av hver enkelt. (Mulig at hotellet blir endret, men det vil være omtrent samme kjørelengde).
27

Onsdag

Vi reiser fra hotellet kl. 07.00. Frokost fra kl. 06:00. Vi nærmere oss slutten på turen og skal ha vår siste overnatting. Vi tar Color Line fra Kiel til Oslo. Båten har avgang kl. 14.00. og vi møtes til middag kl. 17:00.
28

Torsdag

Frokost fra kl. 07.00 til 09.30. Vi ankommer Oslo kl. 10:00. Det blir umiddelbar bussavgang fra Oslo tilbake med ankomst Ålesund ca. 19:30. Vi har små stopp underveis med en lengre stopp på Dombås hvor man får anledning til å kjøpe seg middag.

Her kan du laste ned Produktark for Albir
Last ned produktark

albir3
albir-spania3-1
albir-spana4-web
albir-spania2-web
albir4_web
Albir Playa