5. Januar – 8. Januar
Dato
4 dager
Lengde

I januar inviterer Lindesnes Trekkspillklubb og Turistbussen Ålesund i samabeid med Risdal Touring
til gode, stemningsfulle opplevelser ombord i fantastiske MS Color Magic – på et 2-døgns cruise til Kiel fra Oslo! 2 døgn fullspekket med god mat, hyggelig atmosfære og trekkspill-musikk. Om bord blir detettermiddagsshow med Lindesnes Trekkspillklubb – og de varter opp med god og variert musikknutover kvelden så alle kan få prøvd dansefoten!
Du treffer gjerne også «trekkspillfolk» fra andre deler av landet!

1

Fredag 05/01

Avreise fra de ulike påstigningssteder i henhold til oppsatt liste. Vi kjører fra Ålesund via Vestnes, Åndalsnes og Dombås hvor vi tar et lengre stopp med mulighet for å få kjøpt seg en matbit. Underveis stopper vi selvsagt med jevne og behagelige mellomrom, både for å strekke litt på kroppen og for at de som eventuelt røyker skal kunne få seg en «blås». vi beregner ankomst ved Scandic Hafjell hotel hvor det blir innsjekking, felles middag og overnatting.
2

Lørdag 06/01

Vi starter dagen med en deilig hotellfrokost, før vi utpå formiddagen sjekker ut, setter oss i bussen og kjører frem til Color Lines terminal på Hjortnes, like vest for Oslo sentrum – og vi går om bord i MS Color Magic som kl 14.00 seiler til Kiel. Vi får tildelt lugarer og vi anbefaler å starte oppholdet om bord i Observation Lounge, helt øverst og med fantastisk utsikt under seilingen ut Oslofjorden. Kl 15.30 er det klart for show med Lindesnes Trekkspillklubb i Show Lounge – før det er klart for felles middag i buffètrestauranten. Det er inkludert 1 fri drikke-enhet til måltidet. Vi anbefaler gjerne også å få med seg showet som skipets egen besetning setter opp kl 19.00 og kl 21.00 – og etterpå er det klart for dans med trekkspillklubben! Variert og god dansemusikk, og vi tør love topp stemning!
3

Søndag 07/01

Dagen starter med deilig frokostbuffét om bord før vi kommer til Kiel kl 10.00. Vi har nå 4 timer som vi kan bruke i land – bare husk å ta med boardingkort og pass; så kommer du om bord igjen! Enkelte butikker rundt jernbanestasjonen holder også åpent på søndager! Kl 14.00 seiler skipet ut fra Kiel igjen – og vi får rikelig anledning til å kose oss om bord igjen. Show og underholdning blir det også nå om bord – og vi har også på returen inkludert buffètbordet med 1 drikke-enhet til våre gjester. I kveld igjen, blir det mulighet for dans til toner fra Lindesnes Trekkspillklubb.
4

Mandag 08/01

Vi våkner under innseilingen til Oslo – og nyter også i dag en god frokost om bord før skipet klapper til kai allerede kl 10.00. Straks etter ilandstigning fortsetter vi i våre behagelige turbusser mot mer hjemlige trakter. Ikke altfor langt utpå dagen er vi hjemme igjen – og mange minner rikere! En artig tur på en tid av året når der kanskje ikke skjer all verdens annet av aktiviteter og sosialt felleskap….. Det settes også opp egne busser fra Rogaland, Karmøy, Haugesund, Suldal, Trysil, Valdres, Østfold, Oslo og Trondheim! Dette er derfor en ypperlig mulighet til å avtale med venner fra andre deler av landet – å reise på samme tur!

Her kan du laste ned produktbladet for Trekkspill Cruise
Last ned produktark

trekkspillcruise