3.januar – 6.januar
Dato
4 dager
Lengde

Nok en gang inviterer Lindesnes Trekkspillklubb og Risdal Touring til gode, stemningsfulle opplevelser ombord i fantastiske MS Color Magic – på et 2-døgns cruise til Kiel fra Oslo!
2 døgn fullspekket med god mat, hyggelig atmosfære og trekkspill-musikk.
Ombord blir det ettermiddagsshow med Lindesnes Trekkspillklubb – og de varter opp med god og variert musikk utover kvelden så alle kan få prøvd dansefoten!
En rolig og behagelig tur som inkluderer en natt på Scandic Hafjell før vi neste dag etter en god frokost setter kursen mot Color Line.

AVREISE / RETUR STED
Ålesund
AVREISE TID
RETUR TID
INKLUDERT
Buss t/r Dobbelt innvendig lugar
Hotell m/ middag og frokost Frokost og buffet t/r
Musikk med Lindesnes trekkspillklubb Reiseleder

1

Fredag 03/01

Avreise fra Ålesund. Underveis stopper vi selvsagt med jevne og behagelige mellomrom, både for å strekke litt på kroppen og for at de som eventuelt røyker skal kunne få seg en «blås». Vi stopper også slik at det skal være mulig å få kjøpt seg en matbit.
Utpå ettermiddagen beregner vi å være fremme ved Scandic Lillehammer, hvor det blir innsjekking og middag.
2

Lørdag 04/01

Vi starter dagen med en deilig hotellfrokost, før vi utpå formiddagen sjekker ut, setter oss i bussen og kjører frem til Color Lines terminal på Hjortnes, like vest for Oslo sentrum og vi går om bord i MS Color Magic som kl 14.00 seiler til Kiel. Vi får tildelt lugarer og vi anbefaler å starte oppholdet om bord i Observation Lounge, helt øverst og med fantastisk utsikt under seilingen ut Oslofjorden. Kl 15.30 er det klart for show med Lindesnes Trekkspill-klubb i Show Lounge før det er klart for felles middag i buffètrestauranten. Det er inkludert 1 fri drikkeenhet til måltidet. Vi anbefaler gjerne også å få med seg showet som skipets egen besetning setter opp kl 19.00 og kl 21.00 og etterpå er det klart for dans med trekkspillklubben! Variert og god dansemusikk, og vi tør love topp stemning!
3

Søndag 05/01

Dagen starter med deilig frokostbuffét om bord før vi kommer til Kiel kl 10.00. Vi har nå 4 timer som vi kan bruke i land bare husk å ta med boarding-kort og pass; så kommer du om bord igjen! Enkelte butikker rundt jernbanestasjonen holder også åpent på søndager! Kl 14.00 seiler skipet ut fra Kiel igjen og vi får rikelig anledning til å kose oss om bord igjen. Show og underholdning blir det også nå om bord og vi har også på returen inkludert buffètbordet med 1 drikke-enhet til våre gjester. I kveld igjen, blir det mulighet for dans til toner fra Lindesnes Trekkspillklubb.
4

Mandag 07/01

Vi våkner under innseilingen til Oslo og nyter også i dag en god frokost om bord før skipet klapper til kai allerede kl 10.00. Straks etter ilandstigning fortsetter vi i våre behagelige turbusser mot mer hjemlige trakter. Ikke altfor langt utpå dagen er vi hjemme igjen og mange minner rikere! En artig tur på en tid av året når der kanskje ikke skjer all verdens annet av aktiviteter og sosialt felleskap.
Det settes også opp egne busser fra Ålesund, Trondheim, Rogaland, Karmøy, Haugesund, Suldal, Trysil, Valdres, Østfold, og Oslo! Dette er derfor en ypperlig mulighet til å avtale med venner fra andre deler av landet å reise på samme tur!

Her kan du laste ned produktbladet for Trekkspill Cruise
Last ned produktark

LindesnesTBK_fyret_760x391
DSC_0039
DSC_0030
trekkspillcruise