Spørsmål
Du vil bli fakturert direkfte fra Turistbussen Ålesund AS.
Dette må betales 30 dager før avreise.
Du er velkomme til å stikke innom vårt kontor og betale med kort-terminalen vi har her.
Alle MÅ ha gyldig reiseforsikring når man skal ut å reise, som blant annet dekker avbestilling ved sykdom. Har du ikke gyldig reiseforsikring, kan Turistbussen Ålesund AS være behjelpelig med å ordne dette, det må i så tilfelle ordnes i forkant av reisen.
Til EØS-EU land anbefaler vi at du tar med deg Europeisk Helsetrygdekort. Kortet dokumenterer at du har rett til nødvendig helsehjelp under opphold i land som er tilknyttet EØS avtalen. Vi gjør oppmerksom på at helsetrygdekortet ikke erstatter reiseforsikringen. Har du tidligere mottatt E111 blankett fra ditt trygdekontor gjelder dette til utløpsdatoen. Kortet kan bestilles på 3 måter:

1) Nettsiden til HELFO www.helfo.no

2) Sende SMS til 26626 med: kort fødselsnummer (11 siffer)

3) Ringe Helfo 915 70 030 eller +47 33 51 22 80
Det er viktig å ha gyldig pass på alle turer utenfor Norge, selv om pass ikke er påkrevd i land tilknyttet Schengen-avtalen. Pass er eneste gyldig legitimasjon. Barn må ha eget pass.
På noen av turene våres trenger du visum. Dette er vi behjelpelige med.
Det kan være lurt å pakke en liten båtveske for båtreisen. Resten av bagasjen kan stå i bussen under overfarten. Du får ikke tak i bagasjen som ligger igjen i bussen etter den har kjørt ombord i båten.
Alle får tildelt fast plass i bussen, men ønsker du et spesielt sete må du si ifra om dette ved bestilling. Vær tidlig ute med bestillingen. (kr. 150,-)
For å avbestille en tur må dette skje mutlig eller skriftlig.

Ved avbestilling innen 30 dager før avreise, betales et administrasjonsgebyr på kr. 300,-p.pers.
Ved avbestilling 29 – 25 dager før avreise vil 10 % av turprisen bli belastet.
Ved avbestilling 24 – 15 dager før avreise vil 50 % av turprisen bli belastet.
Ved avbestilling 14 – 0 dager før avreise, kan vi kreve opptil 100 % av prisen innbetalt.

Ved avbestilling av reiser som inkluderer flybilletter, flere netter på hotell, konsertbilletter o.l. gjelder andre regler –